Posao

Praksa jun 2024

ComData prima na neplaćenu praksu studente završnih godina studija koji žele da steknu iskustvo u timskom radu iz sledećih oblasti:

C#,JavaScript, Angular, React

PRIJAVE PRIMAMO DO 14. JUNA 2024. GODINE

Praksa jun 2024

ComData prima na neplaćenu praksu studente završnih godina studija koji žele da steknu iskustvo u timskom radu iz sledećih oblasti:

C#, JavaScript, Angular, React, QA

UPDATE:
Praktikantima koji to žele, biće pružena prilika da učestvuju u realnom projektu - izradi nove generacije ERP sistema u alatu za kreiranje izveštaja.

Praksa će se sprovoditi po razrađenoj metodologiji koja je pokazala izvrsne rezultate, čime ćete brzo unaprediti svoja programerska znanja i veštine i poboljšati svoju poziciju na tržištu rada.

Mentori će biti developeri sa bogatim iskustvom u radu na različitim projektima i tehnologijama.

Po okončanju prakse dobijate šansu da pređete u grupu za naprednu praksu. Rang lista za prelazak na naprednu praksu će biti formirana na osnovu proseka ocena na studijama, preporuke profesora/mentora i nivoa znanja i zalaganja pokazanih u toku redovne prakse. 

Ukoliko ne budete primljeni u grupu zbog ograničenog broja mesta, postoji mogućnost pohađanja u jednom od kasnijih termina.

Studentska praksa vršiće se u sledećim terminima:

Osnovna praksa

Upoznavanje sa različitim principima u programiranju, testiranju  i proizvodnji softvera

Termin i trajanje predavanja i praktičnog rada:

ŠTA JE POTREBNO:

Mesto održavanja prakse:

Teme:

Timski rad u velikim IT sistemima, Agile/SCRUM metodologija, Principi razvoja softvera sa primerima u C#, Angular i Reactu, QA – Automatsko Testiranje softvera

Napredna praksa:

Razvoj WEB aplikacije u sklopu tima, po Agile/Scrum metodologiji   (C# /Angular /React /QA)

Projekti i tehnologije:

ComData ukratko:

ComData danas ima 30+ godina iskustva u razvoju softvera i kompleksnih ICT rešenja, i broji preko 130 zaposlenih. Od samog svog osnivanja pa sve do danas, ComData se bavi razvojem i implementacijom složenih ICT sistema. Razvoj softvera se odvija na principu malih timova, sastavljenih od iskusnih profesionalaca sa dobrim poznavanjem programskih jezika, tehnologija i poslovnih procesa.

ComData ima procenat Senioriteta koji , prema našim saznanjima, nema ni u jednoj drugoj IT kompaniji u Novom Sadu - preko 70% su Medior i Senior developeri.

Tehnologije:

AI | ML| IoT | Java| C# |C++| JavaScript | Angular | React | Node.JS | QA|

Adresa i kontakt podaci:

Temerinski put 105, Novi Sad
https://www.comdata.rs/posao/praksa-jun-2024/
praksa@comdata.rs
+381646475271
(Viber, SMS, telefon)

Prijava za praksu

Kontakt podaci
Želim da pohađam praksu:
Informacije o studiranju:

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Zaštita podataka