Vesti

VoICT meeting u prostorijama ComDate

Kompanija ComData redovno učestvuje u aktivnostima VoICT - Vojvođanskog ICT klastera - ovaj put ukazala nam se prilika da ugostimo goste i gošće iz kompanija članica u novoj zgradi ComDate

VoICT meeting u prostorijama ComDate

U zgradi kompanije ComData održan je sastanak VoICT - Vojvođanskog ICT klastera, kojem su prisustvovali predstavnici i predstavnice kompanija članica klastera.

Ovaj put - ukazala nam se prilika da ugostimo goste i gošće iz kompanija članica. Posetioci su obišli objekat površine 3000m2 koji je pušten u rad u januaru 2024. godine, upoznali se sa poslovanjem i istorijatom kompanije ComData.

Kompaniju, ekspertize i tehnologije predstavio je  osnivač i generalni direktor, Dragan Majkić, nakon čega je dao nekoliko predloga za unapređenje rada IT industrije u Republici Srbiji.

Nakon toga ispred "Sito" grupe Milovan Matijević je održao informativno predavanje o stanju IT sektora u Republici Srbiji i okruženju.

Završni deo sastanka, koji je vodio Milan Šolaja, predsednik VOICT-a, bio je posvećen diskusiji o smernicama i izazovima koji čekaju IT sektor u narednom periodu.

Zahvaljujemo se svim prijateljima  gostima i očekujemo vas opet!

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Zaštita podataka