Naši projekti

Industrija 4.0 - 3D štampa metalnih delova

Zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji i poverenju naših stranih partnera nalazimo se na čelu Industrije 4.0, razvijajući napredna softverska rešenja za optimizaciju i transformaciju upravljanja i servisiranja 3D štampača za proizvodnju metalnih delova.

Industrija 4.0 - 3D štampa metalnih delova
Partnerstvo za uspeh:

Više od 10 godina sarađujemo sa vodećim prizvođačem industrijskih 3D štampača za metal, koji se pored proizvodnje uređaja, firmvera i softvera za additive manufacturing, bave i prodajom metalnih prahova i polimera, tehničkom podrškom i finansijskim uslugama; i nude sveobuhvatne konsultacije i obuke kako biste maksimalno iskoristili svoju investiciju.

Softver za servis i održavanje 3D štampača za metalne delove

Radimo na razvoju softverskog paketa namenjenog kako za internu upotrebu tako i za krajnje korisnike. Razvijen u saradnji sa iskusnim profesionalcima iz podrške i servisa timom, i pojednostavljuje svaku fazu 3D štampanja i održavanja:

To rezultira fluidnijim radnim procesom i manje vremena utrošenog na složene zadatke.
Na taj način,
inženjeri, razvijanje softvera i krajnji korisnici mogu se koncentrisati na ono što je najvažnije - izradu novih, rentabilnih i pouzdanih metalnih delova putem 3D štampanja.

Centralna tačka za 3D štampanje:

Softver funkcioniše kao centralna tačka za ekosistem 3D štampanja. Besprekorno se integriše sa drugim softverskim alatima i senzorima, prikupljajući vitalne podatke o procesu i pružajući intuitivne interfejse za:

Oblast razvoja:
Tehnologije:

Komentari software developera:

„Postoji strogo poštovanje kvaliteta koda, regularna unit testiranja, kompletno SCRUM planiranje i  "Clean Code" praksa.

„Razvoj aplikacije za kontrolu rada 3D štampača je inovativna tehnologija i stoga izuzetno zanimljiv i izazovan projekat. Izvrsna saradnja između timova i unutar tima. Postoji mnogo prostora za učenje i napredovanje.

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Zaštita podataka