VESTI

Kilimandžaro, Afrika

ComData sa ponosom predstavlja inspirativno dostignuće naše koleginice Maje Milosavljević, koja se nedavno popela na Stela Point plato na planini Kilimandžaro, najvišoj planini Afrike. Majino putovanje do vrha ove veličanstvene planine bilo je zadivljujući prikaz snage, odlučnosti i odanosti, kvaliteta koji su neophodni kako u stvarnom životu tako i u svetu kompjuterskog programiranja.

Kilimandžaro, Afrika

ComData sa ponosom slavi inspirativno dostignuće naše koleginice Maje Milosavljević, koja se nedavno popela na Stela Point plato na planini Kilimandžaro, najvišoj planini Afrike. Majino putovanje do vrha ove veličanstvene planine bilo je zadivljujući prikaz snage, odlučnosti i odanosti, kvaliteta koji su neophodni kako u stvarnom životu tako i u svetu kompjuterskog programiranja.

Majin uspon na Kilimandžaro nije bio lak - na tom usponu suočila se sa mnogim izazovima, uključujući loše vreme, umor, bolove i nedostatak kiseonika na velikim visinama. Međutim, zahvaljujući odličnoj pripremi, prethodnom iskustvu i podršci svog tima i vođstva, Maja je uspela da stigne do visoravni Stela Point.

Uprkos svom inspirativnom dostignuću, Maja ostaje neverovatno skromna. "Ne možete osvojiti planinu - možete je samo doživeti", izjavila je po povratku. Ove reči su svedočanstvo Majinog karaktera i sve nas podsećaju da pravi uspeh nije u tome da savladamo prepreke ili pobedimo druge, veći  da doživimo život punim plućima i ostvarimo svoje lične ciljeve.

Nama u ComDati je čast što imamo Maju u našem timu. Njen uspon na Kilimandžaro služi kao inspiracija svima nama da se uzdižemo ka novim visinama, kako lično tako i profesionalno. Čestitamo Maji na ovom neverovatnom uspehu i radujemo se što ćemo videti sve neverovatne stvari koje će postići u budućnosti.

 

Pretraga