Naši projekti

TBM Software - upravljanje mašinama za bušenje tunela

WEB aplikacija za monitoring i upravljanje TBM-om (Tunnel Boring Machines) pruža inovativno rešenje za nadzor, kontrolu i optimizaciju rada mašina za bušenje tunela.

TBM Software - upravljanje mašinama za bušenje tunela
Domen:

Ova aplikacija omogućava korisnicima da u realnom vremenu prate performanse TBM-a, upravljaju smenama radnika, generišu detaljne izveštaje i vizualizuju podatke o projektima na interaktivnim mapama i 3D prikazima sa geološkim informacijama.
Interfejs je dizajniran da bude intuitivan i responzivan, olakšavajući korisnicima navigaciju kroz složene podatke i omogućavajući im da donose bolje odluke.

Ono što čini ovaj projekat posebno zanimljivim i izazovnim je obrada i vizualizacija ogromne količine podataka dobijenih od različitih senzora u realnom vremenu.

Geološki podaci integrisani u 3D modele omogućavaju detaljan uvid u napredak bušenja, dok interaktivne mape pomažu u preciznom planiranju i praćenju projekata. 
Sistem za upravljanje dokumentima dodatno poboljšava saradnju među članovima tima omogućavajući lako skladištenje, pretragu i deljenje važnih dokumenata.

Projekat takođe uključuje rad sa različitim bazama podataka i korišćenje keširanja za optimizaciju performansi, što zahteva napredne tehničke veštine i kreativno rešavanje problema.

Rad sa inostranim timom na razvoju i održavanju aplikacije dodatno doprinosi njenoj funkcionalnosti i stalnom unapređenju, pružajući priliku za razmenu znanja i inovacija.

Celokupno rešenje ne samo da povećava produktivnost i smanjuje rizike u projektima tuneliranja, već i postavlja nove standarde u industriji kroz naprednu tehnologiju i efikasnu integraciju podataka.

Angažovanje:
Tehnologije:
Komentar developera:

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Zaštita podataka