Naši projekti

Specijalizovani operativni sistem za velike korporacije

Specijalizovani operativni sistem za velike korporacije

U partnerstvu sa vodećom multinacionalnom softverskom kompanijom u svom domenu, proizvodimo komponente operativniog sistem nove generacije, specijalno dizajniran za siguran pristup radnim stanicama u oblaku ili desktop okruženju i namenjen velikim preduzećima.

Softver omogućava centralizovano upravljanje svim krajnjim tačkama, obezbeđujući smernice, ažuriranja, konfiguracije i upravljanje performansama na efikasan i bezbedan način.

Softver nudi fleksibilne funkcije upravljanja i kontrole, uključujući:

Naš tim koristi najnovije tehnologije koje prate trendove i aktuelne standarde, obezbeđujući da softver ostane u korak sa vremenom. Domen koji pokrivamo je izuzetno interesantan, pružajući mogućnost kontinuiranog učenja i primene novih saznanja. Krajnji korisnici su velike multinacionalne kompanije koje traže visok nivo sigurnosti, efikasnosti i pouzdanosti.

Uz otvorenost i pristupačnost naših kolega iz inostranstva, saradnja na ovom projektu je više nego dobra, pružajući nam mogućnost za dalji rast i razvoj. 

Tehnologije:

Front: Angular

Back: Java

Komentar developera

"Domen je jako interesantan, dosta se može naučiti i primeniti. Krajnji korisnici tog softvera su velike multinacionalne kompanije. Kolege su jako pristupačne i saradnja je više nego dobra."

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Zaštita podataka