ComData d.o.o.

Pored rada na domaćem tržištu, ComData uz pomoć svoje kancelarije u Nemačkoj pruža usluge projektovanja i programiranja za Nemačko govorno područje (Nemačka, Austrija i Švajcarska).

Na našem spisku inostranih poslovnih partnera nalaze se imena veoma uspešnih ICT kompanija sa kojima radimo na zajedničkom razvoju složenih ICT rešenja. Taj rad karakteriše korišćenje najsavremenijih tehnologija i alata.

Radimo za industriju i radimo samo razvoj!

Radeći kod nas, kao potpuno ravnopravni član, imate priliku da radite u timu veoma iskusnih pojedinaca (Agile - Scrum), sa povremenim odlascima kod naših inostranih partnera radi daljih konsultacija ili preuzimanja tzv. domain know-how. Ceo proces rada Vam garantuje konstantno učenje i stručno usavršavanje.

ComData je takođe vlasnik jednog od najboljih domaćih ERP rešenja, instalisanog kod velikog broja preduzeća širom Srbije.

Korisnici naših usluga su srednja i velika preduzeća širokog spektra delatnosti, gde su neka vodeća u svojoj oblasti poslovanja, sa visoko sofisticiranim zahtevima i kriterijumima u pogledu ICT-a.

Zašto mi?

Ukoliko ste ambicioni, željni konstantnog učenja i novih znanja, želite da radite na zahtevnim projektima i rešavanje problema vidite kao izazov a ne teret, onda je ComData Vaš pravi izbor.

Naši zaposleni imaju pristup komercijalnim portalima za učenje, redovne treninge o upotrebi najnovijih tehnologija, alata i procedura u procesu razvoja softvera.

I zato što smo:

 1. Inovativni
 2. Agilni
 3. Svakodnevno se edukujemo i obučavamo
 4. Radimo sa najnovijim tehnologijama i alatima
 5. Više od 25 godina iskustva u programiranju i razvoju složenih ICT sistema

Beneficije za zaposlene:

 • Fleksibilno radno vreme
 • Stručne obuke i treninzi
 • Besplatni kursevi stranih jezika ( Engleski, Nemački)
 • Minimalno 20 radnih dana godišnjeg odmora
 • Prijatna atmosfera
 • Topli i hladni napici, grickalice

 

Naši zaposleni

Branislav Kurbalija

Početkom 2015. godine tražio sam priliku da radim na drugačijim projektima koji bi upotpunili i unapredili moja znanja. Dolaskom u ComData ta prilika mi se pružila ali nenadano upućen mi je i profesionalan izazov da radim na veoma interesantnim projektima uz upotrebu naprednih aktuelnih tehnologija ali i tehnika upravljanja razvoja softvera.

Danas i pored mnoštva sredstava komunikacije, postojanje svesti o važnosti ličnog upoznavanja klijenata je važan deo kompanijske kulture. Svaki projekat podrazumeva susret sa kolegama iz partnerskih kompanija u Evropi, usvajanje poslovnog domena i dogovora oko razvoja softvera. Raznolikost u kulturama poslovanja, tematika i zahteva softvera pruža mi bogato iskustvo.

Posebno je uočljiva vizija razvoja firme i načina kako postići planirano.

Nakon svega nije me iznenadilo što u ComData dolaze predavači eksperti iz oblasti/tehnologija koje firma koristi, kao i kolegijalan odnos i nesebično deljenje znanja.

Ivan Abelovski

Rad sa najnovijim tehnologijama i alatima kao i mogućnost prelaska sa jednog projekta na drugi, čini rad u ComData zanimljivim i korisnim za moje dalje napredovanje i usavršavanje.

Rad u timu, gde pojedinačno članovi tima poseduju različite ekspertize omogučuje mi nova saznanja kao i unapređenje postojećih veština.

Saradnja sa domaćim i stranim firmama iz različitih oblasti poslovanja proširuje moje profesionalne vidike i svaki novi projekat čini interesantnim.

Martin Čief

U ComData sam od 2015. godine kao C# i Java script developer.

Počeo sam da radim na projektima vezanim za Microsoft Dynamics CRM ( Web resource, plugin ).

Projekti su izazovni i dinamični, ali uz moje lično angažovanje kao i uz pomoć mojih kolega i stručnih predavanja uspeo sam da napredujem u znanju.

Timski rad, nesebična pomoć kolega kao i velika podrška menadžmenta čini moj posao mnogo lakšim.

ComData ima stalno otvoren konkurs za Senior / Medium:

 1. C# developere
 2. XAMARIN developere
 3. JavaScript developere                                                                            

U koliko želite da budete deo našeg tima, sa ovog mesta nam možete poslati Vaš CV.

Svima koji nam pošalju svoj CV unapred se zahvaljujemo na uloženom vremenu i poverenju!