ComData d.o.o.

Pored rada na domaćem tržištu, ComData uz pomoć svoje kancelarije u Nemačkoj pruža usluge projektovanja i programiranja za Nemačko govorno područje (Nemačka, Austrija I Švajcarska).

Na našem spisku inostranih poslovnih partnera nalaze se imena veoma uspešnih ICT kompanija sa kojima radimo na zajedničkom razvoju složenih ICT rešenja. Taj rad karakteriše korišćenje najsavremenijih tehnologija i alata.

Kao potpuno ravnopravni član, radite u timu veoma iskusnih pojedinaca (Agile - Scrum), sa povremenim odlascima kod naših inostranih partnera radi daljih konsultacija ili preuzimanja tzv. domain know-how. Ceo proces rada Vam garantuje konstantno učenje i stručno usavršavanje.

ComData je takođe vlasnik jednog od najboljih domaćih ERP rešenja, instalisanog kod velikog broja preduzeća širom Srbije.

Korisnici naših usluga su srednja i velika preduzeća širokog spektra delatnosti, gde su neka vodeća u svojoj oblasti poslovanja, sa visoko sofisticiranim zahtevima i kriterijumima u pogledu ICT-a.

Zbog svega gore pomenutog, ComData ima stalno otvoren konkurs za Senior / Medium C#, XAMARIN i JavaScript developere

U koliko ste ambiciozni, željni konstantnog učenja i profesionalnog napredovanja a ujedno želite da radite na zahtevnim ICT projektima i najnovijim alatima, sa ovog mesta nam možete poslati Vašu biografiju.

Svima koji nam pošalju svoj CV unapred se zahvaljujemo na uloženom vremenu i poverenju!