ComData - Software Solution Provider

 

ComData je osnovana 1992 godine u Novom Sadu i od samog svog osnivanja pa sve do danas bavi se isključivo razvojem složenih ICT sistema.

Naš rad karakteriše neprekidno učenje i usavršavanje uz istovremeno korišćenje najsavremenih alata i tehnologija.

Danas sa ponosom kažemo da je ComData Software Solution Provider gde su Inovativnost i Agilnost ključni stubovi našeg trenutnog ali i budućeg poslovanja.

Oslonjeni na svoje iskustvo, znanje i viziju a uz pomoć svoje kancelarije u Nemačkoj, ComData danas zajedno sa svojim inostranim partnerima radi na razvoju novih ICT sistema. Radimo samo za industriju i radimo samo razvoj novih poslovnih rešenja, koristeći najnaprednije tehnologije i alate. Neki od naših partnera su vodeće ICT kompanije u svojim državama a za oblasti kojima se bave. 

ComData je takođe vlasnik jednog od najboljih domaćih ERP rešenja, instaliranog kod velikog broja domaćih kompanija. Dati sistem je specijalizovan za srednja i velika domaća preduzeća, modularan, obuhvata sve vidove poslovanja uključujući i zakonom definisane evidencije i procedure. Posebno smo ponosni na naše module proizvodnje i kooperacije.  Razvoj i održavanje IIS ERP sistema je osnov našeg poslovanja na domaćem tržištu.

Vrednosti koje negujemo!

Najveća vrednost naše firme su naši zaposleni!

Pružiti najbolje moguće uslove rada zaposlenima. Omogućiti im rad na zahtevnim projektima, uz istovremeno korišćenje najnovijih tehnologija i alata kako bi mogli stručno da se usavršavaju i napreduju uz što je moguće bolju organizaciju i planiranje je srž i osnova našeg poslovanja.

ComData je fokusirana na .NET i JavaScript tehnologije

​Rad u našim timovima Vam garantuje konstantno učenje i stručno usavršavanje. Radeći kod nas imate priliku da radite u timu iskusnih pojedinaca, koristeći najsavremenije metodologije i razvojne alate a uz povremene posete našim inostranim partnerima radi preuzimanja domain know-how i daljih konsultacija.

ComData je danas organizovana u dva sektora:

■ Sektor razvoja za domaće tržište

    Ovaj sektor radi na razvoju i unapređenju naše dve aplikacije namenjene isključivo domaćem tržištu.

  • IIS - Domaći ERP sistem, namenjen srednjim i velikim kompanijama.
  • eBUDŽET - Program za planiranje i praćenje budžeta lokalnih zajednica sa intergisanim Linijskim i                           Programskim budžetom.

■ Sektor razvoja za inostrano tržište

  • Uz pomoć svoje kancelarije u Nemačkoj, ComData u zadnje četiri godine, zajedno sa svojim inostranim partnerima, radi na razvoju novih aplikacija.
  • Radimo za industriju.
  • Radimo samo razvojne projekte, nikakvo održavanje. 
  • Fokusirani smo na .NET i JavaScript tehnologije korišćenjem najsavremenijih tehnologija i alata.      
  • Neki od naših poslovnih partnera su među najuspešnijim IT kompanijama u svojim zemljama.
  • U ovom segmentu ComData ima veoma ambiciozne planove razvoja, što se može zaključiti i iz stalno otvorenog konkursa za pozicije Medium/Senior C#, XAMARIN i JavaScript developere. Pogledajte na našem sajtu stalno otvorene oglase za posao. Link oglasa za otvorena radna mesta
  • Rad u našim timovima Vam garantuje konstantno učenje i stručno usavršavanje. Radeći kod nas imate priliku da ravnopravno radite u timovima veoma iskusnih pojedinaca, koristeći najsavremenije metodologije i razvojne alate a uz povremene posete našim inostranim partnerima radi preuzimanja domain know-how i daljih konsultacija.
Expertize: Proizvodnja, Trgovina, Kooperacija, Zdravstvo , Ljudski resursi, Finansije, Knjigovodstvo,
                  Budžet lokalnih zajednica i Osnovna sredstva.

Tehnologije: .NET, C#, ASP.NET, JavaScript, HTML5, Web Services, MS Visual Basic, MS SQL Server.