ComData - Software Solution Provider

 

ComData je osnovana 1992 godine u Novom Sadu i od samog svog osnivanja pa sve do danas bavimo se razvojem složenih ICT sistema.

Naš rad karakteriše neprekidno učenje i usavršavanje uz istovremeno korišćenje najsavremenih alata i tehnologija.

Danas sa ponosom kažemo da je ComData Software Solution Provider gde su Inovativnost i Agilnost ključni stubovi našeg trenutnog ali i budućeg poslovanja.

Oslonjeni na svoje iskustvo, znanje i viziju a uz pomoć svoje kancelarije u Nemačkoj, ComData danas zajedno sa svojim inostranim partnerima radi na razvoju novih ICT sistema. Neki od naših partnera su vodeće ICT kompanije u svojim državama a za oblasti kojima se bave.

ComData je takođe vlasnik jednog od najboljih domaćih ERP rešenja, instalisanog kod velikog broja domaćih kompanija. Dati sistem je specijalizovan za srednja i velika domaća preduzeća, modularan, obuhvata sve vidove poslovanja uključujući i zakonom definisane evidencije i procedure. Posebno smo ponosni na naše module proizvodnje i kooperacije.  Razvoj i održavanje datog sistema je osnov našeg poslovanja na domaćem tržištu.

ComData je danas organizovana u dva sektora:

■ Sektora razvoja za domaće tržište

    Ovaj sektor radi na razvoju i unapređenju naše dve aplikacije namenjene isključivo domaćem tržištu.

  • IIS - Domaći ERP sistem, namenjen srednjim i velikim kompanijama.
  • eBUDŽET - Program za planiranje i praćenje budžeta lokalnih zajednica sa intergisanim Linijskim i                           Programskim budžetom.

■ Sektor razvoja za inostrano tržište

  • Uz pomoć svoje kancelarije u Nemačkoj, ComData u zadnje tri godine, zajedno sa svojim inostranim partnerima, radi na razvoju novih aplikacija.
  • Fokusirani smo na .NET i JavaScript tehnologije korišćenjem najsavremenijih tehnologija i alata.      
  • Neki od naših poslovnih partnera su među najuspešnijim IT kompanijama u svojim zemljama.
  • U ovom segmentu ComData ima veoma ambiciozne planove razvoja, što se može zaključiti i iz stalno otvorenog konkursa za pozicije Medium/Senior C# i JavaScript developera. Pogledajte ovde na našem sajtu stalno otvorene oglase za posao. Link oglasa za otvorena radna mesta
  • Rad u našim timovima Vam garantuje konstantno učenje i stručno usavršavanje. Radeći kod nas imate priliku da radite u timovima veoma iskusnih pojedinaca, koristeći najsavremenije metodologije i razvojne alate a uz povremene posete našim inostranim partnerima radi preuzimanja domain know-how i daljih konsultacija.
Expertize: Proizvodnja, Trgovina, Kooperacija, Zdravstvo , Ljudski resursi, Finansije, Knjigovodstvo,
                  Budžet lokalnih zajednica i Osnovna sredstva.

Tehnologije: .NET, C#, ASP.NET, JavaScript, HTML5, Web Services, MS Visual Basic, MS SQL Server.