ComData Profil

ComData je osnovana 1992. godine u Novom Sadu.

Od samog svog osnivanja pa sve do danas, ComData se bavi razvojem i implementacijom složenih ICT sistema.

Oslonjeni na svoje znanje i ogromno iskustvo, prilagođovamo data rešenja različitim zahtevima naših klijenata uz korišćenje najsavremenijih tehnologija i alata.

Kako bi naši programeri bili obučeni i upoznati sa najnovijim tehnologijama i ICT trendovima, puno ulažemo u obuku zaposlenih. Nudimo i organizujemo kako interne tako i eksterne treninge, učešća na stručnim predavanjima i specijalizovanim seminarima i sajmovima

ComData broji veliki broj svojih korisnika,  širom naše zemlje i inostranstva. Korisnici naših usluga su širokog spektra delatnosti i svih oblika vlasništva uključujući domaće državne organe i domaća javna preduzeća.

ComData je organizovana u dva odeljenja:

  1. Razvoj sopstvenih ICT proizvoda za domaće tržište
  2. Razvoj ICT proizvoda za inostrano tržište

Odeljenje za razvoj sopstvenih ICT proizvoda za domaće tržište:

Glavni proizvodi:

  1. IIS - Domaći ERP sistem, namenjen srednjim i velikim kompanijama.
  2. eBUDŽET - Program za planiranje i praćenje budžeta lokalnih zajednica sa intergisanim Linijskim                        i Programskim budžetom

 

Odeljenje za razvoj ICT proizvoda za inostrano tržište

U saradnji sa našim inostranim partnerima radimo na razvoju različitih softverskih rešenja, uključujući i Industriju 4.0.

To su različite web, cloud ili mobilne aplikacije sa povremenim i čestim odlascima do naših inostranih partnera na dalje konsultacije oko daljeg rada na projektu. 

Zajedničko za sve naše projekte, u kooperaciji sa našim inostranim partnerima, je korišćenje najsavremenije tehnologija i metodologija rada, uz često korišćenje različitih komercijalnih alata.

Tehnologije : .NET,  C#, ASP, XAMARIN, JavaScript, Java, C, C++, HTML5, Web Services, MS Visual Basic, MS SQL Server.